Can Ataklı kimdir? Gazeteci Can Ataklı kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Can Ataklı kimdir? Gazeteci Can Ataklı kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde gündemde yer alan isimlerden biri olan Can Ataklı'nın kim olduğu merak edilirken Can Ataklı kimdir? Gazeteci Can Ataklı kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi.

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden bir tanesi olan Can Ataklı'nın hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar ise arama motorlarında Can Ataklı kimdir? Gazeteci Can Ataklı kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

CAN ATAKLI KİMDİR?

25 Mayıs 1956 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Can Ataklı, Türk gazeteci, yazar ve haber sunucusudur. 

Balıkesir Atatürk İlkokulu, İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulu mezunu olan Can Ataklı, gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. 1975 yılında Vatan gazetesinde devam etti. 1985-1986 yılına Günaydın gazetesinde çalıştı. 1984-1985 yılları arası Tan gazetesini yönetti. 2002-2004 yılında Star TV'de ana haber sundu ve Kırmızı Koltuk adlı programı sunuculuğu yapmıştır. Can Ataklı ilk evliliğini Handan Türkeli, ikinci evliliğini ise Ayşe Savaşçın ve son evliliğini Seyran Savaş ile yaptı. Bu evlilikten Peri adında bir kızı olmuştur. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...