Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca vatandaşın gündeminde çalışan emekliye verilecek olan 5 bin TL ikramiye yer alıyor. İkramiyenin ne zaman hesaplara yatacağı ise merak konusu oldu. Peki, Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emekliye de 5 bin TL ikramiye verilecek. Milyonlarca çalışan emekli ise 5000 TL ikramiyenin ne zaman hesaplara geçeceğini araştırıyor. Arama motorlarında aratılan Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYE NE ZAMAN VERİLECEK?

Çalışan emekliye verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin 28 - 29 Aralık tarihlerinde ödenmesi planlanıyor.

Çalışmayan SSK emeklilerin 5 bin TL ikramiyesi 11-12-13-14 Kasım tarihlerinde maaş ödeme takvimine göre almıştı. Ancak çalışan emekliler için gün sınırı olduğu için 2 gün içinde ödemelerin hesaplara aktarılması bekleniyor. Bu doğrultuda 28 Aralık'ta çalışan SGK emeklilerine ikinci gün ise Bağ-Kur ve Emekli sandığı emeklilerine ödemelerin hesaplarına aktarılacağı düşünülüyor.

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak?

ÇALIŞMAYAN EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYE VERİLDİ Mİ?

Çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi  11-12-13-14 Kasım tarihlerinde yapılmıştı.

ÇALIŞAN EMEKLİLER 5000 TL İKRAMİYE ALACAK MI? 

Çalışan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Kasım ayı içerisinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus 5 bin ikramiye ödemesi yapılmış, çalışan emekli ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydı olan emekliler kapsam dışında tutulmuştu. Fakat daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tek seferlik verilecek ikramiyeden kapsam dışında tutulan emeklilerin de faydalanması için yeni bir çalışma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...