Burak Erdoğan kimdir? Ahmet Burak Erdoğan kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Erdoğan kimdir? Ahmet Burak Erdoğan kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Burak Erdoğan'ın hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar ismi ile sıklıkla karşılaştığı Ahmet Burak Erdoğan hakkında detayları araştırırken Burak Erdoğan kimdir? Ahmet Burak Erdoğan kaç yaşında, nereli? soruları gündeme geldi.

4 Temmuz 1979 yılında dünyaya gelen Burak Erdoğan'ın kim olduğu araştırılıyor. Son günlerde ismini çok kez duyduğumuz Burak Erdoğan kaç yaşında ve nereli merak ediliyor. Peki, Burak Erdoğan kimdir? Ahmet Burak Erdoğan kaç yaşında, nereli? 

BURAK ERDOĞAN KİMDİR?

Burak Erdoğan, Türk iş insanı ve armatördür. 4 Temmuz 1979 tarihinde dünyaya geldi. Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu olan Burak Erdoğan, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'sini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde üniversite eğitimini tamamladı. Londra'da burslu olarak ekonomi eğitimi almıştır. 23 Şubat 2001 tarihinde Sema Ketenci ile evlendi.  

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...