Bugün Gönül Dağı var mı? 30 Aralık bu akşam Gönül Dağı yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün Gönül Dağı var mı? 30 Aralık bu akşam Gönül Dağı yayınlanacak mı?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Arama motorlarında ise Bugün Gönül Dağı var mı? 30 Aralık bu akşam Gönül Dağı yayınlanacak mı? soruları araştırılıyor.

Gönül Dağı'nın 30 Aralık akşamı ekranlara gelip gelmemesi izleyicilerin merak konusu oldu. İzleyiciler arama motorlarında Bugün Gönül Dağı var mı? 30 Aralık bu akşam Gönül Dağı yayınlanacak mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

BUGÜN GÖNÜL DAĞI VAR MI?

TRT 1 yayın akışında Gönül Dağı yer alıyor bu nedenle dizi ekranlara gelecek.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NEDİR?

Dizi, yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Sloganı "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak dizinin afişinde yayınlandı.[7] Dizi, "Gedelli" adındaki bir kasabada yaşayan üç amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatmaktadır. Çocukluk yıllarından beri bir şeyleri icat etme, teknolojik araçlarla uğraşıp tamir etme gibi küçük çapta mucitlikler sergileyen bu üç kuzen, büyüdüklerinde de icatlar yapmaya devam ediyorlar ve farklı bir kanat yapısıyla bir uçak geliştiriyorlar...

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Dizide geçen Gedelli köyü, gerçekte Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...