Bruno Genesio kimdir? Kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Bruno Genesio futbol kariyeri!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bruno Genesio kimdir? Kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Bruno Genesio futbol kariyeri!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Bruno Genesio hakkında merak edilenler arama motorlarında aratılıyor. Gündemde yer alan isim hakkında aratılan Bruno Genesio kimdir? Kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? sorularının yanıtı haberimizde...

Birçok takımda görev alan başarılı isim Bruno Genesio ile ilgili detaylar araştırılıyor. Futbolseverlerin gündemine gelen isim hakkında aratılan Bruno Genesio kimdir? Kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? sorularının yanıtı haberimizdedir. İşte Bruno Genesio futbol kariyeri!

BRUNO GENESİO KİMDİR?

1 Eylül 1966 yılında dünyaya gelen Bruno Genesio, orta saha pozisyonunda görev yapmış olan Fransız futbolcu ve teknik direktördür. En son Rennes'in teknik direktörlüğünü yapan isim 1985 yılında Lyon kulübünde futbolculuk kariyerine başladı. Nice ve Martigues takımlarında da forma giyen isim 24 Aralık 2015'te Génésio, Fournier'in görevden alınmasının ardından Lyon'un teknik direktörlüğüne atandı.

Alman teknik direktör Roger Schmidt'in yerine 31 Temmuz 2019'de Çin kulübü Beijing Guoan ile sezon sonuna kadar altı aylık bir sözleşme imzaladı. Génésio, 4 Mart 2021'de Stade Rennais FC'nin yeni teknik direktörü oldu.

BRUNO GENESİO BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ?

Rıze Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışı devam ederken Genesio gündeme geldi. Bruno Genesio'nun 3 gün içerisinde İstanbul'a gelmesi ve Beşiktaş'a 1.5+1 yıllık imza atması beklenenler arasında yer aldı. Genesio'nun ismi Beşiktaş ile anılıyor fakat henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...