Bir cinayet, 10 tutuklama!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir cinayet, 10 tutuklama!

Hayatın İçinden Haberleri

Adana’da çay ocağında bir kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili polisin yaptığı çalışmada 3 kişi daha tutuklandı. Cinayetle ilgili tutuklu sayısı 10’a çıktı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay, 12 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Adana merkez Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı’nda oldu.

Otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz (56), çay ocağında oturduğu sırada önceden husumetli olduğu Vural Çural G. (31) ile 6 arkadaşı geldi. İddiaya göre; taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

TABANCALARLA ATEŞ AÇILDI

Olayda Vural Çural G.’nin arkadaşları Hayrettin K. (26), Oğuzhan B. (25) ve Yusuf Z. (21), çay ocağında Onmaz’a tabancalarla ateş açtı. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler ise otogardan kaçarak, izlerini kaybettirdi.

Cinayetin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin kimliklerini belirleyip, yakalanmaları için çalışma başlattı.

"SİZE BURADA EKMEK YEDİRMEM DEDİ" İDDİASI

Vural Çural G.nin, otogardaki yazıhanesini bir süre önce Ömer Y.’ye (49) devrettiği, Onmaz’ın ise ikisinden de 250’şer bin lira para istediği öne sürüldü. Vural Çural G. ile Ömer Y.’nin parayı vermeyi kabul etmemesi üzerine Onmaz’ın, “Size burada ekmek yedirmem” diyerek tehdit ettiği, olay günü de konuyu konuşmak için buluştukları iddia edildi.

Sanıklar ifadelerinde Onmaz’ın küfretmesi üzerine tartışmanın çıktığını ve bunun üzerine darp edip, tabancayla ateş açtıklarını söyledi.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis, şüphelilerden Onmaz’a ateş ettiği öne sürülen 3 şahıs Ceyhan ilçesinde; kavgaya karışan Vural Çural G. ve arkadaşları Fırat Ş. (21), Muhammet K. (22) ile Cengiz A.’nın (32) ise eş zamanlı baskınlarla saklandıkları evde gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 7 kişi de tutuklandı.

"BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI NE OLDUĞUNU ANLAMADIK"

Çalışmasına devam eden ekipler, olaya karışan 3 kişiyi daha tespit etti. Şüpheliler Fikri Can A. (25), Anıl G. (35) ve Serdar B. (47) düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki ifadelerinde “Biz çay ocağında oturup konuşuyorduk. Sonra bir anda ortalık karıştı. Ardından silahlar patladı. Ne olduğu anlayamadık” dediği öğrenildi. 3 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Son tutuklamalarla cinayet nedeniyle cezaevine gönderilen sayısı 10'a yükseldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...