Bilal Çetin neden öldü? Bilal Çetin kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bilal Çetin neden öldü? Bilal Çetin kimdir?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gazeteci Bilal Çetin, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Üzücü haber sonrası Bilal Çetin’in ölüm nedeni ile ilgili detaylar araştırılıyor. Bilal Çetin neden öldü? Bilal Çetin kimdir? soruları gündem oldu. 65 yaşında yaşamını yitiren gazeteci Bilal Çetin hakkında merak edilen detaylar…

Birçok gazetede muhabirlik, köşe yazarlığı ve Ankara temsilciliği görevlerinde bulunan gazeteci Bilal Çetin yaşamını yitirdi. Ankara basınının tanınmış isimlerinden Bilal Çetin’in vefat haberi sosyal medyadan duyuruldu.  Bilal Çetin’in ölüm haberi sonrası vatandaşlar Bilal Çetin neden öldü? Bilal Çetin kimdir? sorularına yanıt aradı. Bilal Çetin’in hayatı ve neden öldüğü ile ilgili sosyal medya ve arama motorları üzerinden araştırma yapılmakta.  Bilal Çetin kimdir? Bilal Çetin neden öldü ? sorularının detaylı yanıtları…

BİLAL ÇETİN NEDEN ÖLDÜ?

65 yaşındaki Bilal Çetin, İstanbul’da bir süredir karaciğer kanseri tedavisi görüyordu. Gazeteci Bilal Çetin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bilal Çetin’in cenazesi 20 Aralık 2023 Çarşamba günü öğle namazının ardından Cunda Hamidiye Camisi’nden alınarak Cunda Mezarlığı’nda defnedilecek.

BİLAL ÇETİN KİMDİR?

1958 yılında İzmir’de doğdu. Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksel Okulu’ndan mezun oldu. Mesleğe 1979 yılında Türk Haber Ajansı’nda başladı. Rapor, Yeni Asır, Dünya ve Cumhuriyet gazetelerinde ekonomi muhabirliği yaptı. Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, Radikal, Sabah ve Vatan gazetelerinde Ankara temsilcisi ve köşe yazarı olarak çalıştı.  CNNTürk'te yayınlanan, Enis Berberoğlu ve Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Parametre programına Ankara haberleri ile yorumcu olarak katıldı. Evli ve bir çocuk sahibiydi.

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...