Beyoğlu Belediyesi hangi partiden? Beyoğlu Belediye Başkanı kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beyoğlu Belediyesi hangi partiden? Beyoğlu Belediye Başkanı kimdir?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beyoğlu Belediyesi hakkında merak edilenler araştırılıyor. Vatandaşların gündeminde yer alan Beyoğlu Belediyesi hangi partiden? Beyoğlu Belediye Başkanı kimdir? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor...

Beyoğlu veya eskiden Pera, İstanbul ilinin Avrupa yakasında bulunan ilçelerinden biridir. Vatandaşlar ise Beyoğlu ile ilgili Beyoğlu Belediyesi hangi partiden? Beyoğlu Belediye Başkanı kimdir? sorularına yanıt arıyor.

BEYOĞLU BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

Beyoğlu Belediye Başaknlığı görevini Haydar Ali Yıldız yapmaktadır.

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

2 Şubat 1971 yılında doğan Haydar Ali Yıldız, Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Beyoğlu Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Seçim İşleri Başkanı, Teşkilat Birim Başkanlığı görevlerinde bulunan Ali Yıldız bu dönemde 2002 Genel Seçimleri ve 2004 Yerel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevinde, 2004-2009 yılları arasında ise Beyoğlu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...