Belediye 'giysibank' açtı: Kadınlar üretiyor, ihtiyacı olan ücretsiz alıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Belediye 'giysibank' açtı: Kadınlar üretiyor, ihtiyacı olan ücretsiz alıyor

Hayatın İçinden Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediyenin dar gelirli vatandaşlar için hizmete açtığı giysibank mağazasında üretilen kıyafetler, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, mağazadaki kıyafetleri kendilerinin üretmeye başladıklarını söyledi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde kadınlar belediyenin dar gelirli vatandaşlar için hizmete açtığı giysibank mağazasında kıyafet üretiyor. Vatandaşlar kıyafet ihtiyaçlarını bu mağazadan ücretsiz karşılıyor. Çocuk ve yetişkinler için hazırlanan kıyafetlerin birçoğu mağazada çalışan kadınlar tarafından üretiliyor.

KENDİMİZ İMAL EDİYORUZ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 3 yıldır faaliyette olan giysibank mağazasına çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiğini söyledi.
Giysileri imal ettiklerini ifade eden Tekin, "Mağazalardaki ürünleri aldık. Biz bu ücretsiz olarak dağıttığımız ürünleri kendimiz imal etmeye başladık. Bunlar nedir? Çocuk eşofman takımları, bayan bluzları, etekleri ve kışlık giysiler olarak malzemelerini alıyoruz; iki tane de bayan arkadaşımız bunları atölyemizde işliyor ve halkımızın kullanımına sunuyor. O da inanılmaz bir rağbet gördü. Biz bu süreyle artırarak gidiyoruz ve vatandaşlarımıza bir hizmet sağlıyoruz" dedi.

Belediye 'giysibank' açtı: Kadınlar üretiyor, ihtiyacı olan ücretsiz alıyor

POLAR TÜRÜ MALZEMELERİ KENDİMİZ ÜRETMEYE BAŞLADIK

Başkan Tekin, ilçede yaşayan depremzede vatandaşların da kıyafet ihtiyaçları mağazadan karşılandığını belirterek, "İlçemizde depremden zarar gören arkadaşlarımız da var. 54 tane ev var. Bir kısmı gitti bir kısmı da duruyor. Onları içinde kolaylık oldu. Okulların da açılmasıyla genç kardeşlerimizin kaban ihtiyaçları vs. oldu. Polar türü malzemeleri de kendimiz imal etmeye başladık" diye konuştu.

Belediye 'giysibank' açtı: Kadınlar üretiyor, ihtiyacı olan ücretsiz alıyor

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...