Bandırma elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Aralık Balıkesir Bandırma'da elektrikler ne zaman gelecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bandırma elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Aralık Balıkesir Bandırma'da elektrikler ne zaman gelecek?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

8 Aralık günü öğlen saatlerinde elektrik kesintisi yaşanmasının ardından vatandaşlar Bandırma elektrik kesintisi ne zaman bitecek? sorusuna yanıt aradı. Peki, Bandırma elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Aralık Balıkesir Bandırma'da elektrikler ne zaman gelecek?

Bandırma'da meydana gelen elektrik kesintisinin ardından elektriklerin ne zaman geleceği merak konusu oldu. Vatandaşlar ise arama motorlarında ise Bandırma elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Aralık Balıkesir Bandırma'da elektrikler ne zaman gelecek? sorularına yanıt arandı. Detaylar...

8 ARALIK BANDIRMA'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

UEDAŞ resmi sitesinde yer alan bilgilere göre elektrik kesintisi detaylar şöyle:

8 Aralık Cuma günü 15.00 - 16.00 arasında Trafo bakımı nedeniyle Paşa, Tünelüstü, Mehmetçik, Yeni, 1, 10, 1003, 1006, 1009, 1094, 2, 3, 5, 6, 8, Ahmet Taner Kışlalı, Bayır, Hasan Bostancı, Konak, 1033, 1092, 4, 7 sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacaktır.

 

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...