Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

Hayatın İçinden Haberleri

İnternette paylaşılan yeni bir zeka oyununu görenler şaşkına döndü. Ancak görev basit! 7 saniyelik zaman sınırı içinde optik illüzyondaki farklı sayıyı bulmalısınız. Görselde 775’ler arasındaki dikkat çeken sayı hangisi?

Zeka oyunları; çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme becerilerine katkı sağlar. Aynı zamanda ileriyi görme, planlama, sabır gibi tutum ve davranışları geliştirmede önemli yararlar sunar.

Uzmanlar tarafından yeni hazırlanan bir bulmaca, kişinin görme yetisinin etkinliğini test ediyor. İddiaya göre sadece şahin gibi gözlere sahip olanlar, verilen süre içinde gizli sayıyı tespit edebilir.

Görev basit! Görüntüdeki 775'ler arasındaki farklı sayıyı bulmaya çalışmalısınız.

Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

Görsele yakından bakın. Resimde toplam 13 sütun ve 16 satır yer alıyor. 

Cevabı bulmak için tüm satırları ve sütunları dikkatli bir şekilde taramalısınız.

Farklı zeka testleri ile zihninizin derinliklerine yolculuk yapmak istiyorsanız, bu test tam size göre! 775 sayılarının arasında gizlenen farklı bir sayıyı bulmak için dikkatli olmanızda fayda var.

Sayısal bulmacadaki farklı olan rakamları başarıyla bulduysanız tebrikler!

Ancak cevabı hala bulamıyorsanız ve zorlanıyorsanız, her satırı hızlı bir şekilde tararken, üç basamaklı sayıların yer aldığı görselde ortaya odaklanın. 

Bakanları kör ediyor: Kimsenin göremediği sayı kaç?

Eğer 725 rakamını göremediyseniz üzülmeyin. Sizin için cevabı işaretledik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...