Bahar - Nihal Candan kardeşler serbest bırakıldı mı? Hapisteler mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar - Nihal Candan kardeşler serbest bırakıldı mı? Hapisteler mi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya fenomeni olan Candan kardeşler gündemde yerini aldı. Haklarında çıkan suç gelirlerini aklama ve dolandırıcılık iddialarının ardından davanın son durumu araştırıldı. Gözaltına alınan Bahar - Nihal Candan serbest bırakıldı mı? Son durum nedir, hapisteler mi?

Candan kardeşler, haklarında çıkan suç gelirlerini aklama iddialarından sonra gözaltına alınmasıyla beraber gündeme geldi. Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorgularının bitmesiyle beraber merak edilen sorular arttı. Peki, Bahar - Nihal Candan serbest bırakıldı mı? Son durum nedir, hapisteler mi?

BAHAR- NİHAL CANDAN KARDEŞLER SERBEST BIRAKILDI MI?

Moda programlarında yer alarak tanınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler haklarında çıkan iddiaların ardından gözaltına alınmıştı. Emniyette sorgularının tamamlanmasının ardından Candan kardeşlerin haklarında çıkan iddiaları reddettiği öğrenildi. Candan kardeşler adliyeye sevk edildi. Çete lideri olan bilinen Onur Apaydın ile ilgili gelen soruya yanıt ise dikkatlerden kaçmadı. Nihal Candan, Apaydın'ın eski sevgilisi olduğunu ve uzun süre önce ayrıldıklarını söyledi. İsmini ise Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada para hesabı ile ilgili yaptığı paylaşımın sorulması üzerine cevabı şöyle oldu:

"Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan, "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi"

BAHAR - NİHAL CANDAN KARDEŞLER KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyan Nihal Candan'ın ise kız kardeşidir. "İşte Benim Stilim" programında yer alan Bahar Candan,  "Dondurma Gibisin" şarkısı ile bir süre gündemde yerini almıştı. Bahar Candan instagramda "@elitizm1" kullanıcı adıyla yer alıyor. 

Bahar Candan ise "Doya Doya Moda" programında bir süre yer aldı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...