Ayşenur Parlak kimdir? Öldü mü, hastalığı neydi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ayşenur Parlak kimdir? Öldü mü, hastalığı neydi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya hesaplarında sevenleri ile hayatına dair anları paylaşan Savaş - Ayşenur Parlak çifti yakından takip ediliyordu. 12 yaşından beri kanser hastalığı ile mücadele eden Ayşenur Parlak'ın sağlık durumu ise merak edildi. Peki, Ayşenur Parlak kimdir? Öldü mü, hastalığı neydi?

İnstagram hesabında paylaşımlar yapan ve yakından takip edilen Savaş - Ayşenur Parlak çifti hakkında merak edilenler araştırılıyor. Kanser hastalığı ile küçük yaşlardan beridir mücadele eden Ayşenur Parlak'ın sağlık durumu ise araştırıldı. Sevenleri Ayşenur Parlak kimdir? Öldü mü, hastalığı neydi? sorularına yanıt arıyor. 

AYŞENUR PARLAK ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Sosyal medya hesabında küçük yaşlardan beri mücadele ettiği kanser hastalığının tedavi süreçlerini paylaşan Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Eşi Savaş Parlak ise eşinin vefatını sosyal medya hesabında şu sözlerle açıkladı:

"Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Malesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek"

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

Ayşenur Parlak, 1986 senesinde İzmir'de doğdu. 12 yaşında başlayan kanserle mücadelesi uzun yıllar boyunca devam etti. Kemik kanseri nedeniyle eğitimine ara vermek zorunda kalmasının ardından İstanbul'da Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. Üniversite yıllarında tanıştığı eşi ile nişanlandığı zamanlarda ise meme kanserine yakalanan Parlak,  "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabını yazdı. Savaş Parlak ile Ayşenur Parlak çiftinin Ela adından bir kızı var. 33 yaşındayken Ağustos ayında kolon kanserine yakalanmasıyla beraber hastalıkla mücadelesi güçleşti. Parlak çifti tedavi süresinde sosyal medya hesabında süreci sevenleri ile paylaştı. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...