Ayak tabanınız sizi ele veriyor… Bütün sırlarınız ortalığa dökülebilir

Düzenleyen: / Kaynak: Jagran Josh
- Güncelleme:
Ayak tabanınız sizi ele veriyor… Bütün sırlarınız ortalığa dökülebilir

Hayatın İçinden Haberleri  / Jagran Josh

Ayak şekliniz kişiliğiniz hakkında birçok şey anlatıyor olabilir. Yüksek kemerli mi ayaklara mı sahipsiniz yoksa süz taban mısınız? Bu durum karakteriniz hakkında ipuçları verecek.

Ayak şeklinin karakter analizinde kullanıldığını biliyor musunuz? Ayak parmakları ve uzunluğu, hatta ayak kemeri karakterinizin birçok farklı yönlerini ortaya çıkarabilir. 
Bu karakter analizi benzersiz özelliklerinizi, güçlü ve zayıf yönlerinizi ve davranış tarzınızı keşfetmenize yardımcı olabilir.

Düşük kemerli ayaklara sahipsiniz/Düztabansanız…

Ayak tabanınız sizi ele veriyor… Bütün sırlarınız ortalığa dökülebilir

Çok az kemerli veya hiç kemeri olmayan düşük kemerli ayaklarınız varsa, kişilik özellikleriniz gerçekçi ve dışa dönük olabilir. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsunuz. Ayrıca duygusal ve ailenize odaklı olabilirsiniz. Çok fazla endişelenen bir yapınız yok. Hayatı geldiği gibi kabul ediyorsunuz.

Çok fazla panik yapan ve olayların üstüne fazla düşünen bir yapınız da yok. Genel olarak, oldukça sempatik ve iyi kalpli olabilirsiniz. İhtiyacı olan insanlara yardım etmeye veya hayır işleri yapmaya her zaman hazırsınız. Ancak zaman zaman başkalarının size rehberlik etmesini isteyebilirsiniz. Daima tutkularınızın peşinden gidiyor ve hayallerinizi gerçekleştirmek için çabalıyorsunuz.

Yüksek kemerli ayaklara sahipseniz…

Ayak tabanınız sizi ele veriyor… Bütün sırlarınız ortalığa dökülebilir

Yüksek kemerli ayaklarınız varsa, kişilik özellikleriniz son derece entelektüel, bağımsız, hayalperest, kendi kendine yeten ve etkileyici bir iletişimci olabileceğinizi ortaya koyar. Seçimleriniz daima akıllıca. Okumayı ve öğrenmeyi çok seviyor olabilirsiniz, bu yüzden genellikle farklı konular hakkında çok şey biliyorsunuz. Hayalinizdeki hayatı yaşama konusunda güçlü adımlar atıyorsunuz.

İdealleriniz ve ilkeleriniz konusunda biraz inatçısınız. Oldukça iyi bir gözlemcisiniz, bu nedenle genellikle içe dönük olarak adlandırılabilirsiniz. Bununla birlikte yeni ilişkiler kurarken, çevrenizdeki kişileri iyice gözlemleyip harekete geçiyorsunuz.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Jagran Josh
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...