Atilla Taş kimdir, kaç yaşında? Atilla Taş neden tutuklandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Atilla Taş kimdir, kaç yaşında? Atilla Taş neden tutuklandı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şarkıcı Atilla Taş, Beşiktaş’ta bir barda karıştığı olay sonrası tutuklandı. Gözaltı ve tutuklama haberleri ile gündeme gelen Atilla Taş’ın hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş kimdir, kaç yaşında,nereli?

Tutuklandığı yönündeki haberler sonrası ünlü şarkıcı Atilla Taş hakkında araştırmalar yapılıyor. Beşiktaş Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Atilla Taş, yasal işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Atilla Taş tutuklanmasının ardından cezaevine yerleştirildi. Bu gelişmeler sonrası Atilla Taş hakkında detaylı bilgiler öğrenilmeye çalışıldı. Peki Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş kimdir,kaç yaşında?

ATİLLA TAŞ NEDEN TUTUKLANDI?

Şarkıcı Atilla Taş ve eşi Beşiktaş'ta eğlendiği bir mekanda çevresindekilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılmak istendi. İşletmecilerle kavga eden ve alkollü olduğu öne sürülen Taş, polise mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şarkıcı, "polise mukavemet”, “darp” ve “hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Atilla Taş cezaevine gönderilirken, eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ATİLLA TAŞ KİMDİR?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975'te Ceyhan, Adana'da dünyaya geldi. Hayatının ilk yıllarında annesinin Almanya'ya gitmesi üzerine anneannesi tarafından büyütüldü. İlkokul ve ortaokulu Ceyhan'da, liseyi İstanbul'da Davutpaşa'da tamamladı. Lise eğitiminin üçüncü sınıfında ailesi İstanbul'dan Mersin'e taşınma kararı aldı; 1991'de burada İlkay Sarıköse ile evlendi. 1992'de ilk çocuğu Sezen doğdu. Manisa ve Hakkâri'de zorunlu askerlik yaptıktan sonra şarkıcılık yapmak amacıyla İstanbul'a döndü. Burada ekonomik zorluklarla karşı karşıya kaldı ve bu süreçte evliliği sonlandı.

İstanbul'da Erol Köse ile tanıştıktan sonra 1998'de Köse'nin yapım şirketinden ilk albümü Kırmızılım'ı piyasa sürdü ve bu albümdeki "Ham Çökelek" şarkısıyla gündeme gelerek ünlendi. 5. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde bu albümle "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" seçildi. Sonraki yıl Star TV dizisi Zilyoner'de Zülküf rolünü canlandırdı. 2000'de ABD'ye giderek New York Film Akademisi'nde sinema ve televizyon eğitimi aldı. Aynı sırada müzikal kariyerine de devam ederek Emmilenyum (2000), Pembeli (2001) ve Kınalı Kuzum (2004) albümleriyle ülkedeki popülerliğini devam ettirdi. Bu albümlerden sonra ünü giderek azaldı ve 2007'deki Bir Atilla Taş Albümü ile 2009'daki Çikolata çalışmaları müzik listelerine giremedi.

Atilla Taş, 1999 yılında David Copperfield'ın illüzyonlarından birini nasıl gerçekleştirdiğini bildiğini söyleyerek, Türkiye'nin ön sayfa manşetlerinde yer aldı. 2010'ların başında Kanal 7'de Taş Devri programını sundu ve  Show TV'deki Ben Burdan Atlarım yarışmasında yer aldı. Ekim 2021 itibarıyla Flash TV ile anlaşmıştır.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...