Arak Rüzgar kimdir? Arak dizisindeki Rüzgarı kim oynuyor, gerçekte kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arak Rüzgar kimdir? Arak dizisindeki Rüzgarı kim oynuyor, gerçekte kim?
Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrol olduğu dizide Rüzgar karakteri araştırılıyor. Dikkatleri çeken Rüzgar karakterinin gerçekte kim olduğu merak edilirken Arak Rüzgar kimdir? Arak dizisindeki Rüzgarı kim oynuyor, gerçekte kim? soruları araştırıldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Arak dizisinde rol alan Rüzgar karakterinin gerçekte kim olduğu araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, Arak Rüzgar kimdir? Arak dizisindeki Rüzgarı kim oynuyor, gerçekte kim?

ARAK RÜZGAR KİMDİR?

Arak dizisinde Rüzgar rolünü Demircan Kaçel oynamaktadır.

Rüzgar depresif bir adam. Küçükken yaşadığı o karanlık gecenin ardından, renkleri sadece kendi kurduğu dünyasında yani çizgi roman çizmekte buluyor. Fakat o dünyasının da pek aydınlık olduğunu söyleyemem. Ölümle olan ilişkisi, kaygıları, hayata karşı olan kopukluğu ve kaybolmuş hali onu yalnız bir adam yapıyor.

ARAK KONUSU NEDİR?

Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Kara, o gecenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için hayatının soygununa başlarken, Zeynep bu gerçekle yüzleşebilecek midir? İkili birbirlerine çekildikçe, o gece aydınlanacaktır ama kazanan kim olacaktır? Aşk mı? Gerçekler mi?

ARAK OYUNCULAR KİM?

Arak dizisinin oyuncu kadrosu:

İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...