Aile Arasında 2 ne zaman çıkıyor, oyuncuları kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aile Arasında 2 ne zaman çıkıyor, oyuncuları kim?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2017 yılının sonunda vizyona giren ve yaklaşık 6 ay boyunca sinema salonlarında gösterilen Aile Arasında filmi için müjdeli haber geldi. Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hem de rol aldığı Aile Arasında'nın devam filmi geliyor. Peki Aile Arasında 2 filmi ne zaman çıkıyor? Aile Arasında devam filminde kimler oynayacak? İşte filme dair merak edilen o ayrıntılar…

Komedi türündeki film "Aile Arasında", 1 Aralık 2017 tarihinde vizyona girdi. Senaryosu ile izleyicisini kahkahalara boğan film Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasına adını yazdırmıştı.  Filmin gördüğü ilgi ve seyirciden gelen yoğun istek üzerine devamının çekilmesine karar verildi. Yıllar sonra gelen bu haber ile filmi tekrar tekrar izleyen seyirci Aile Arasında 2 ne zaman çıkıyor? Aile Arasında devam filmi çekildi mi? sorularının yanıtını öğrenmeye çalışıyor. Ünlü senarist Gülse Birsel yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bu açıklama ile Aile Arasında filmi ile ilgili heyecan daha da arttı. İşte yeniden çekileceği söylenen Aile Arasında’nın devam filmi ile ilgili bilinen detaylar...

AİLE ARASINDA 2 VİZYON TARİHİ

Aile Arasında 2'nin çıkış tarihi için henüz net bir bilgi bulunmuyor. Devam filminin çekimlerinin, yaz mevsiminde gerçekleştirileceği belirtiliyor. 

AİLE ARASINDA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Başrollerinde Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel’i buluşturan Aile Arasında'nın devam filmi bu yaz ilk filmdeki eski kadrosuyla çekilecek. Filmin yönetmen koltuğunda yine Ozan Açıktan oturacak.

AİLE ARASINDA KONUSU NE?

Fikret ile eşinin arası bozulmuş ve ayrılmışlardır ve Fikret, Solmaz ile tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, ailesi hakkında yalan söylediği Adanalı erkek arkadaşı Emirhan ile evlenmek istemektedir. Fikret'e Solmaz'ın emniyet müdürü kocası rolünü yapması teklif edilir. Aile arasında yapılması düşünülen düğün, damadın ailesinin isteğiyle büyür. Fikret, hayatının rolünü canlandırmak durumunda kalır.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kübra12 Aralık 2023 16:30

İlk filmi izlemedim ama romantik komedi gibi duruyor

Ayça 12 Aralık 2023 16:29

Senaryosu klişe durmuyor en azından izlenebilir

Sonraki Haber Yükleniyor...