Adnan Beker kimdir? İstifa mı, etti? Adnan Beker hangi partiden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adnan Beker kimdir? İstifa mı, etti? Adnan Beker hangi partiden?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara Milletvekili Adnan Beker'in istifasının ardından merak edildi. Vatandaşlar gündeme gelen isim ile ilgili merak edilenler Adnan Beker kimdir? İstifa mı, etti? Adnan Beker hangi partiden? soruları ile araştırıldı. İşte merak edilenler...

Adnan Beker'in hayatı araştırılanlar arasında yer alıyorken Adnan Beker kimdir? İstifa mı, etti? Adnan Beker hangi partiden? soruları da gündeme geldi. Beker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıkladı. Peki, Beker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

ADNAN BEKER İSTİFA MI ETTİ, NEDEN?

Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Partiden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Beker paylaşımın şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Türk milleti ve kıymetli hemşerilerim, İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşerilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibarıyla İYİ Parti'den istifa ediyorum. Başta çok değerli Ankaralı hemşerilerim olmak üzere, İYİ Parti ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhal olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır. Büyük Türk milletine ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim."

ADNAN BEKER KİMDİR?

1964 yılında Ankara'da doğan Adnan Beker, aslen Yozgat'ın Çadırardıç köyündendir. Genç yaşlarından itibaren ticaretle ilgilenen Beker petrol, inşaat, enerji gibi sektörlerde adından söz ettirmeyi başardı. TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyeliği, Çeşitli STK, Vakıf ve Dernek başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 

ADNAN BEKER SİYASİ KARİYERİ!

Beker, 2009 yılında MHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı oldu. Ardından aynı yılda İYİ Parti Çankaya Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir. 4 sene boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Grup Başkanvekilliği görevini yerine getirdi.

2023 yılında Ankara İYİ Parti Ankara milletvekili seçildi. 

16 Kasım 2023'te ise İYİ Parti'den istifa etti.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...