Adapazarı yolunda kaza mı oldu? SON DAKİKA! Sakarya Adapazarı trafik kazasında son durum ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adapazarı yolunda kaza mı oldu? SON DAKİKA! Sakarya Adapazarı trafik kazasında son durum ne?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası vatandaşları endişelendirdi. Merak edilenler arasında yer alan Adapazarı yolunda kaza mı oldu? SON DAKİKA! Sakarya Adapazarı trafik kazasında son durum ne? sorularının yanıtı ise haberimizde yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazanın ardından ise ölü, yaralı var mı? soruları gündeme geldi. Vatandaşlar Adapazarı yolunda kaza mı oldu? SON DAKİKA! Sakarya Adapazarı trafik kazasında son durum ne? sorularına yanıt arıyor.

ADAPAZARI YOLUNDA TRAFİK KAZASI MI OLDU?

28 Aralık günü Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişi İstanbul istikametinde zincirleme kaza oldu. 

Adalet Bakanı Tunç kaza ile ilgili açıklamayı şöyle yaptı:

"Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 10 vatandaşımızın vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."

KUZEY MARMARA OTOYOLU KAZADA ÖLÜ, YARALI VAR MI?

Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 57 kişi de yaralandı. Yaralıların 7’sinin durumunun ağır olduğu biliniyor. Kazanın olduğu bölgede bulunan çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi müdahalelerini devam ettiriyor.
Adapazarı yolunda kaza mı oldu? SON DAKİKA! Sakarya Adapazarı trafik kazasında son durum ne?

TGRT Haber'e konuşan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ise kaza ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 57 kişi de yaralandı. Yaralılarımızdan 7 kişinin durumu ağır ve orta, diğerleri de hafif yaralı olarak bildirildi. 7 yaralıdan biri ameliyata alındı" dedi.

7 yaralıdan biri ameliyata alındı. Tüm ekipler olay yerinde. Jandarma, sağlık, belediye, otoyol şirketi, AFAD bu konu ile ilgili olan tüm ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaralılar 10 farklı hastanede tedavi altına alındı. 2 yaralı Kocaeli'ye sevk edildi, diğerleri Sakarya'da. Olay yeri inceleme ekiplerimiz incelemelerine devam ediyor. Cumhuriyet başsavcımız ekibiyle birlikte olay yerinde. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandıkça araçlar kaldırılıp yolun trafiğe açılması için de çalışmalar devam ediyor" dedi. 

VALİ YAŞAR KARADENİZ'İN AÇIKLAMASI!

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...