7 saniyeniz var… Sahte elmayı bulan sivri zekasını ispatlıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
7 saniyeniz var… Sahte elmayı bulan sivri zekasını ispatlıyor

Hayatın İçinden Haberleri

Resimli bulmacadaki sahte elmayı bulabilir misiniz? Sadece olağanüstü muhakeme yeteneğine sahip kişiler 7 saniye içinde fark ediyor.

Bu akıl almaz bulmacanın görme yeteneğinizi test edeceğinden emin olabilirsiniz. Bakalım, sahte elmayı 7 saniye içinde görebilecek kadar iyi bir gözlem yeteneğiniz var mı?

Bu resimli bulmacada sahte elmayı tespit etmek için görsel IQ'nuzu kullanın. Söz konusu bulmaca çok ilginç bir gözlem testi. Keskin görüşe ve olağanüstü gözlem gücüne sahip insanlar bile bu resimdeki sahte elmayı bulmakta zorlanıyor. Kartal gibi süper gözlere sahip misiniz? Sahte elmayı bulabilir misiniz? Bu bulmacayı çözmek için 7 saniyeniz var…

Bulmacalar, endişelerinizden uzaklaşmanızı sağlayacak, testi tamamladığınızda size başarı hissi vererek stresi azaltmanıza yardımcı olacak. Ayrıca sakinleştirici ve odaklanmış bir aktivite sağlayarak rahatlamanız ve stresten arınmanız için de etki sağlayacak.

7 saniyeniz var… Sahte elmayı bulan sivri zekasını ispatlıyor

Bu resimli bulmacayı arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın. Sahte elmayı 7 saniye içinde bulmaları için onlara meydan okuyun.

Testte kırmızı elmalardan oluşan bir resim var. Elmaların her birinde bir ısırık izi var. Göreviniz resimdeki sahte elmayı tespit etmek. Bulmacadaki sahte elmayı tespit etmek için son derece dikkatli olmalı, ayrıntılara olağanüstü özen göstermelisiniz.

Resimdeki sahte elmayı bulabilir misiniz?

Uzmanlara göre, yüksek IQ'ya ve keskin görüşe sahip kişilerin sadece %1'i sahte elmayı 7 saniye içinde tespit ediyor.

7 saniyeniz var… Sahte elmayı bulan sivri zekasını ispatlıyor

Cevabı yukarıda verdik. Sonucu tahmin ettikten sonra sayfayı aşağı kaydırabilirsiniz.

Doğru cevap kırmızı halka ile işaretlenmiş. Dikkatli bakarsanız diğer elmalarda diş izi olduğunu göreceksiniz ama sahte elmada diş izi bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...