3 Aralık’ta ne var? 3 Aralık’ta ne kutlanıyor? 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
3 Aralık’ta ne var? 3 Aralık’ta ne kutlanıyor? 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Miletler tarafından tarafından kabul edilen uluslararası farkındalık günü. Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle 3 Aralık’ta ne var? 3 Aralık ne günü? sorularının cevabı araştırılıyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanıyor mu? Dünya Engelliler Günü için aranan en anlamlı, güzel mesajlar ve detaylar…

3 Aralık, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul ediliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, engelli bireylerin sorularına dikkat çekiliyor ve daha iyi yaşam koşulları oluşturulmasına vurgu yapılıyor. Türkiye’de de yaşayan milyonlarca engelli vatandaşımız var. Sosyal medya kullanıcıları Dünya Engelliler Günü etiketiyle bu günün önemine vurgu yapmak için paylaşımda bulunuyor. 3 Aralık’ta Engelliler Günü mesajları günün anlam ve önemine değinmek için aranıyor. En güzel, anlamlı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sözleri ve mesajları.

3 ARALIK’TA NE KUTLANIYOR?

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde milyonlarca insanın karşılaştığı engelleri fark etmek, anlamak ve ortadan kaldırmak amacıyla kutlanan 3 Aralık’ta anlamlı bir gündür. Bu özel günde, engelli bireylerin haklarına vurgu yaparak toplumsal farkındalık oluşturmak için birçok etkinlik ve konferanslar düzenliyor. Dünya Engelliler Günü, bu değerli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, haklarını korumak ve sosyal hayata tam anlamıyla katılımlarını sağlamak adına bir fırsat sunuyor.

3 Aralık’ta ne var? 3 Aralık’ta ne kutlanıyor? 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Bu anlamlı günde birçok sosyal medya kullanıcısı Dünya Engelliler Günü etiketiyle paylaşım yapıyor. İşte Dünya Engelliler günü için en anlamlı mesajlardan bazıları…

"Mutluluk engel tanımaz, hayatı paylaşıp, birbirimize destek olduğumuz sürece"

"Empati yapsak yeter bir şeylerin farkında olabilmek için.... Engelsiz bir yaşam ancak böyle mümkün.."

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engellilerin sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığın, bilincin artmasına ve farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni ederken, engelli vatandaşlarımıza, değerli ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum”

"Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz."

"Hiçbir engelin seçim olmadığını hatırlatıp, her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum."

"Birbirimize daha fazla anlayış gösterelim ve el birliğiyle bir dünya inşa edelim."

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Zor olanı kolaylaştırmak bizim elimizde, farkına varın..."

"Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin."

"Eşit haklara ve fırsatlara duyulan ihtiyacı vurgulamak adına Dünya Engelliler Günü'nü kutluyoruz."

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...