10 saniyeniz başladı! 3 gizli yüzü yalnızca zeka küpü olanlar buluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
10 saniyeniz başladı! 3 gizli yüzü yalnızca zeka küpü olanlar buluyor
Hayatın İçinden Haberleri

Her gün, internet kullanıcılarının beynini zorlayan birçok optik illüzyon görüntüsü viral oluyor. İşte akıllıca hazırlanmış ve gizlenmiş üç yüzü fark etmenizi isteyen bir illüzyon daha… Hepsini bulmak için 10 saniyeniz bulunuyor.

Optik illüzyonlar, yüksek gözlem gücüne ve yüksek bir IQ'ya sahip olup olmadığınız konusunda ipuçları verir. Zeka seviyenizi öğrenmek için bu gizli yüzlerin bulunduğu optik illüzyon yarışmasını çözebilirsiniz. Bu manzara resminde gizlenmiş üç insan yüzü var. Hepsini tespit edebilir misiniz?

‘Hayatın İçinden’ kategorisinde bilişsel yeteneklerinizi test etmek için zorlu görsel bulmacalar olan optik illüzyonlara sık sık yer veriyoruz. Bu illüzyon görüntüsü, gözlerinizin gördüğü bilgileri beyninizin nasıl işlediğini ortaya çıkarabilir.

10 saniyeniz başladı! 3 gizli yüzü yalnızca zeka küpü olanlar buluyor

İşte kayıkta kürek çeken bir adamı görebildiğimiz görsel bulmacanın görüntüsü. Bir kız da kayıkta karşısında oturuyor.. Elinde bir çiçekle anın tadını çıkarıyor gibi görünüyor. Manzara güzel ve sakin. Ancak görünenden daha fazlası var.

Bu illüzyon çiziminde 3 gizli insan yüzü var. Hepsini tespit edebilir misiniz?

Keskin bir gözlemci olup olmadığınızı görmek için bu zorlu görsel testi yapın.

Karşılaşacağınız en zor optik illüzyonlardan biri... Yüzlerin ne kadar ustaca bir şekilde gizlendiğini görünce şok olacaksınız. Çözmek için sadece 10 saniyeniz olacağı için meydan okumak daha da zor.

Zaman sınırı içinde üç yüzü de tespit edemezseniz, aşağıdaki optik illüzyon cevabını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca deneyin: Üstün zeka testi - Görseldeki 10 yüzü gören ‘süper zekalı’ çıkıyor

Eğer üç gizli yüzü de fark ettiyseniz tebrikler!

10 saniyeniz başladı! 3 gizli yüzü yalnızca zeka küpü olanlar buluyor

Ancak, hala onları arıyorsanız, yukarıdaki görselde yerlerini işaretledik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...