1 Ocak tatil mi? Yılbaşı tatili ne zaman, kaç gün? 1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Ocak tatil mi? Yılbaşı tatili ne zaman, kaç gün? 1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni yıla az bir zaman kalan vatandaşlar tatil planları için 1 Ocak tatil mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. 2024 yılı resmi takviminde 1 Ocak Pazartesi resmi tatil olarak yer alıyor mu araştırmalar yapılıyor. Öğrenciler ise 1 Ocak Pazartesi günü okul olup olmadığını merak ediyor. Peki yılbaşı tatili kaç gün? 31 Aralık hangi güne geliyor, tatil mi? 1 Ocak tatil mi?

Yılbaşı hangi gün, yılbaşı tatili ne zaman,kaç gün? sorusu 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala gündeme geldi. Yeni yılda tatil planı yapmak ve programlarını resmi tatile göre yapmak isteyen vatandaşlar yılbaşı tatili için resmi tatil tarihlerini araştırıyor. 1 Ocak resmi tatil mi?  sorusu arama motorlarında hızla aratılıyor. Peki 2024 yılının ilk günü 1 Ocak Pazartesi tatil mi? 1 Ocak resmi tatil mi? işte yanıtı…

1 OCAK TATİL Mİ?

Yeni yılın ilk günü 1 Ocak Pazartesi olacak. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü Resmi tatil takvimine göre tatil olacak.  Bu nedenle 1 Ocak kamuda çalışanlar ve öğrencilere tatil oluyor.

31 ARALIK TATİL Mİ?

31 Aralık 2023 Pazar günü resmi tatil değil.  31 Aralık günü bu yıl pazar gününe denk gelmesi nedeniyle hafta sonu tatili olarak idrak edilecek. Hafta sonu tatil yapan kamu, kurum ve kuruluşları tatil olacak.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...