1 Ocak kargolar açık mı? Pazartesi kargolar çalışıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Ocak kargolar açık mı? Pazartesi kargolar çalışıyor mu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yılbaşına kısa süre kala vatandaşların gündeminde kargoların açık olup olmadığı yer aldı. Arama motorlarında ise 1 Ocak kargolar açık mı? Pazartesi kargolar çalışıyor mu? soruları araştırıldı. Detaylar...

Kargoda işlem gerçekleştirecek olanların gündeminde 1 Ocak kargolar açık mı? sorusu yer aldı. Yeni yıla girmemize az bir süre kalmasıyla beraber 1 Ocak kargolar açık mı? Pazartesi kargolar çalışıyor mu? soruları gündeme geldi. İşte tüm merak edilenler...

1 OCAK PAZARTESİ KARGOLAR AÇIK MI?

31 Ocak Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle kargolar hizmet vermeyecek. 31 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri aralığında kargolar çalışmıyor.

1 OCAK BANKALAR AÇIK MI?

1 Ocak günü resmi tatil sayılıyor. Bu nedenle bankalar 1 Ocak Pazartesi günü hizmet vermeyecek. Bankada işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 2 Ocak günü işlemlerini gerçekleştirebilir. Pazartesi günü EFT ve havale gibi işlemler mobil bankacılık ile yapılabilecek.

1 Ocak kargolar açık mı? Pazartesi kargolar çalışıyor mu?

1 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

Resmi tatil nedeniyle okullar 1 Ocak günü tatil olacak. 2 Ocak itibarıyla okullarda eğitime devam edilecek.

1 OCAK PAZARTESİ İETT ÜCRETSİZ Mİ?

1 Ocak Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz olacağı Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Ocak’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...