Zirveden dikkat çeken kareler: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin kol kola girip yürüdü

Düzenleyen:
Zirveden dikkat çeken kareler: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin kol kola girip yürüdü

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Vladimir Putin’in’in Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesinde baş başa bir görüşme gerçekleştirmeden evvel görüşmenin yapılacağı odaya kol kola girerek yürüdü.

Özbekistan'ın Semerkant kentinde gerçekleşen Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi'nde dün gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Vladimir Putin’in basına kapalı toplantının yankıları gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun diplomasi trafiği bugün de ABD’de devam ederken, dünkü toplantının öncesinde Cumgurbaşkanı Erdoğan ve Rus liderin kol kola girip yürüdüğü görüldü.

KOL KOLA GİRİP TOPLANTI ODASINA DOĞRU YÜRÜDÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in zirvenin düzenlendiği kongre merkezindeki basına kapalı görüşmesi, 40 dakika sürdü. Görüşme öncesinde iki liderin görüşmenin yapılacağı odaya kol kola girdiği görüntüler sosyal medyada çok izlendi. Putin'i her fırsatta eleştiren ABD Başkanı Biden'ın ve Rusya’ya yaptırımlar uygulayan Avrupa liderlerinin bu görüntülere vereceği tepki ise merak konusu oldu.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ VE YORUM ALDI

Kol kola yürüyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında bir yandan da koyu bir sohbet gerçekleşti. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler çok beğenildi ve yorum aldı.  


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...