Zincirleme kazada yardıma 'Zavadanak Bekir' koştu: Tur araçlarına isyan etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'nın Manavgat ilçelesinde tur minibüsünün trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Geçtiğimiz yıllarda yaptığı kaza sonrası, diğer araç sürücüsüyle yaşadığı diyaloglar sebebiyle 'Zavadanak Bekir' olarak tanınan Bekir Varol, kazazedelerin yardımına koştu ve tur araçlarına isyan etti.

Antalya'nın Manavgat ilçelesinde tur minibüsünün trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından tur minibüsünün şöförünün firma ismini silmeye çalışmasına 'Zavadanak Bekir' olarak tanınan Bekir Varol, isyan etti.

Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana gelen kazada, Alanya istikametinden Manavgat yönüne giden Ahmet K.'nın kullandığı tur minibüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu trafik ışıklarında bekleyen Eyüp Arslan'ın kullandığı araca çarptı. Arslan'ın aracı da kırmızı ışıkta bekleyen diğer sürücü Onur Korkmaz'ın aracına arkadan çarptı. Meydana gelen zincirleme kaza,  Alanya-Manavgat karayolunun bir süre kapanmasına neden oldu.

Zincirleme kazada yardıma 'Zavadanak Bekir' koştu: Tur araçlarına isyan etti

Tur aracının çarpmasının şiddetiyle birlikte geldiği yöne geri dönen otomobilde bulunan Hikmet Arslan yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Kazaya karışan sürücülerden Eyüp Arslan'da kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve jandarma ve trafik ekiplerinin olay yerine gelerek gerekli işlemleri yapmasının ardından tedavi için hastaneye gitti.

Zincirleme kazada yardıma 'Zavadanak Bekir' koştu: Tur araçlarına isyan etti

'ZAVADANAK BEKİR' YARDIMA KOŞTU

15 Mart 2020 tarihinde meydana gelen kazada kamyoneti hurdaya dönen ve kaza sonrası diğer araç sürücüsüyle diyalogları sebebiyle ‘Zavadanak Bekir’ lakabıyla ünlenen Bekir Varol, kazanın ardından kazazedelere yardıma koştu. Bekir Varol, Tur araçlarının sık sık kazalara karıştığına dikkat çekti.

Zincirleme kazada yardıma 'Zavadanak Bekir' koştu: Tur araçlarına isyan etti

Varol, "Tur araçlarını kullanan sürücülerin yaptığına anlam veremiyorum. Adamlar yaralı var mı demeden hemen aracın üzerindeki firma ismini belirten yazıları silmeye koşuyorlar. Kardeşim tur şirketinin ismi bir insanın hayatından daha mı önemli" dedi.

Zincirleme kazada yardıma 'Zavadanak Bekir' koştu: Tur araçlarına isyan etti

Varol, tur araçlarında takograf olmamasının kazaların yaşanmasında en önemli etken olduğunu belirtti ve  “Takograf olmadığı için adamlar bastıkça basıyor. Zavadanak gelip geçiyorlar. Zaten uykusuz araç kullanıyorlar, bir de hız yapınca kaza kaçınılmaz oluyor. Bu adam Adana’dan ailesiyle tatile gelmiş. Bu adamın suçu ne. Yarısı hastaneye gitti, yarısı arabasının başını bekliyor. Bu işe acil önlem alınmalı. Yoksa zavadanak kazalar yaşanmaya devam eder” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...