'Zaza' hakim karşısına çıktı

/ Kaynak: İHA
'Zaza' hakim karşısına çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kurtlar Vadisi adlı dizisinde 'Zaza Dayı' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Kars'ın Kağızman ilçesinde hakim karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi adlı dizisinde 'Zaza Dayı' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Kars'ın Kağızman ilçesinde hakim karşısına çıktı. nbsp;Sürmeli, İstanbul 12. Sulh Ceza Mahkemesi'nce eski sevgilisi Sultan Ertuğrul'u kasten yaraladığı iddiasıyla 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordu. Mahkemenin yapılan ilk oturumuna katılmayan oyuncu Ali Sürmeli hakkında savunmasının alınması ve delillerin tespit edilmesi için yakalama emri çıkarılmasına karar vererek duruşmayı ertelemişti. nbsp;Kağızman'da film çekimi için bulunan Ali Sürmeli hakkındaki yakalama kararından sonra Kağızman Adliyesi'ne gelerek hakim karşısına çıktı. nbsp;Kağızman Adliyesi'nde ifadesi alınan Ali Sürmeli daha sonra serbest bırakıldı. Son halini görmek için gelen hayranları ilde hatıra fotoğrafı çekildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...