Zaman geçiyor, umut tükenmiyor! Hatay’da 155. saatte gelen kurtuluşun adı ‘Tolga’

- Güncelleme:
Zaman geçiyor, umut tükenmiyor! Hatay’da 155. saatte gelen kurtuluşun adı ‘Tolga’

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş depreminin vurduğu Hatay’da 155 saat sonra inanılmaz bir kurtuluş yaşandı. Defne ilçesinde 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu, enkazdan sağ çıkarıldı. Yaşam koridoru oluşturularak ambulansa taşınan Tolga, hastaneye yetiştirildi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ili vurdu. Depremler merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Adana ve Hatay’da büyük hasara neden oldu. Binlerce binanın enkaza döndüğü depremde acı bilanço artıyor. Bir can kurtarmak için zamanla yarışan ekipler, umutları yeşertiyor.

Zaman geçiyor, umut tükenmiyor! Hatay’da 155. saatte gelen kurtuluşun adı ‘Tolga’

TOLGA 155 SAAT SONRA ÇIKARTILDI

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları umutla devam ediyor. Hatay'ın Defne ilçesinde Sümerler Apartmanında seslerin duyulması üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını bölgede yoğunlaştırdı. Enkazın altında kalan 34 yaşındaki Tolga Fakıoğlu ile temas kuran ekipler, depremzedeyi sağ olarak çıkardı. Yaşam koridoru oluşturularak ambulansa alınan adam, hastaneye yetiştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da bölgede çalışmaları yerinde takip etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...