Zaman geçiyor, umut tükenmiyor! Diyarbakır’da 122 saat sonra güzel haber: 55 yaşındaki kadın enkazdan çıkarıldı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Diyarbakır’da 122 saat sonra umutları yeşerten bir haber geldi. Enkazdan 55 yaşındaki Maşallah Çiçek, yaralı olarak kurtarıldı.

Asrın felaketi olan nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 ili yıktı. Binlerce binanın enkazda döndüğü depremde milyonlarca kişi etkilendi. Türkiye tüm kurum ve kuruluşlarıyla sahaya indi. Arama kurtarma ekipleri bölgeye akın etti. Ekiplerin zamanlar yarışı başladı. Saatler ilerlerken umutları yeşerten haberler gelmeye başladı. Kahramanmaraş’taki depremlerden etkilenen Diyarbakır’da enkaz çalışmalarından güzel haber geldi.

122 SAAT SONRA ENKAZDAN ÇIKARILDI

Depremde yıkılan merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokak'taki Sözel Apartmanı'nda, enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü kurtarma çalışmaları devam etti. Çalışmalarda enkaz altından 122 saat sonra 55 yaşındaki Maşallah Çiçek kurtarıldı. Yaralı olarak enkazdan çıkarılan Çiçek, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...