'Veda Kabine'si sona erdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Veda Kabine'si sona erdi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında son kez bir araya geldi. 17.30’da başlayan toplantı 2 saat sürdü. Erdoğan toplantının ardından Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin son toplantısı sona erdi. toplandı. 16.30'da başlayan toplan tı yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan, toplantı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

ERDOĞAN, KABİNE SONRASI ULUSA SESLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor. Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı hedefi ve yeni kabine üyeleri ile ilgili vereceği mesajlar merak ediliyor. 

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı için zaman kaybetmeden harekete geçileceğini söylemişti. Erdoğan'ın bu çerçevede yeni kabineyi hemen belirlemesi bekleniyor. Kesin sonuçların yayınlanması ile yemin edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü olmaz ise en geç Cumartesi günü yeni Kabine'yi açıklaması bekleniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...