Yüzlerce araç, Başbakan'a destek için Avrupa yollarında

Yüzlerce araç, Başbakan'a destek için Avrupa yollarında

GÜNDEM Haberleri

Avusturya, İsviçre, Almanya, Fransa, Makedonya, Bosna-Hersek, Kosova ve Hollanda'dan yola çıkacak yüzlerce araçlık bir 'destek' konvoyu oluşturulacak.

Geçtiğimiz yaz başlayan Gezi Parkı eylemleri ve son olarak 17 Aralık Operasyonu 'nda hedef haline getirilen AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek gün geçtikçe artmaya devam ediyor.. Son olaylarla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hedef alınarak Hükümet'i yıpratma politikaları, gurbetçileri de harekete geçirdi. Avusturya, İsviçre, Almanya, Fransa, Makedonya, Bosna-Hersek, Kosova ve Hollanda'dan yola çıkacak yüzlerce araçlık bir 'destek' konvoyu oluşturulacak. Destek konvoyundaki binlerce insan 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu ve milli iradeye saygı göstermek' için Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapacak.

Gurbetçilerimiz, saat 16:00'da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik'in açıklamasından sonra yeniden yaşadıkları ülkelerine geri dönecek. (Kaynak: Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...