Yüz naklinde işler yolunda gidiyor

Yüz naklinde işler yolunda gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından yüz nakli yapılan Recep Sert'in yarın ya da salı günü yoğun bakımdan çıkarılacağı belirtildi.

Antalya'da Türkiye'nin5. yüz nakli yapılan Recep Sert'in durumu iyiye gidiyor. Operasyonu gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, Sert'in uyandırılmaya başladığını açıkladı. Hastane önünde açıklama yapan Özkan, Sert'in pazartesi ya da salı günü yoğun bakımdan çıkarılabileceğini söyledi. Bir gazetecinin, boğulan kişinin yüzünün tuzlu suda olması sebebiyle ileride bir sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağıyla ilgili sorusu üzerine Özkan, "Aklımıza gelecek yüzlerce şeyden bir tanesiydi o. Ameliyat sırasında konuştuğumuz, spekülatif konulardan sadece birisiydi. Çok önemli sorun olacağını düşünmüyorum. Hastanın durumu gayet iyi" dedi. CİHAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...