Yurtta acı ölüm! 19 yaşındaki genç korkunç şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yurtta acı ölüm! 19 yaşındaki genç korkunç şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Konya'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi, ders çalışırken aniden fenalaştı. Durumu gören arkadaşları hemen 112'yi arayarak ihbarda bulundu. Hastaneye kaldırIıan genç öğrenci hayatını kaybetti. Haberi alan ailesi fenalık geçirdi. 

Aydın'da yaşayan ve Konya'da üniversite okuyan 19 yaşındaki Davut Kahraman'ın ölüm haberi ailesini ve arkadaşlarını hüzne boğdu. Ders çalışırken niden fenalaşan Kahraman'ın durumunu gören arkadaşları 112 Acil Sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Yurda gelen sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından genç öğrenciyi hastaneye götürmek üzere ambulansa bindirdi. Hastane yolunda daha da kötü olan Kahraman, sağlık çalışanlarının tüm çabalarına rağmen kurtarıladı.

HABERİ ALAN AİLESİ YIKILDI

 Kahraman'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları hüzne boğulurken, Kahraman'ın cenazesinin 3 Ocak Salı günü Uzundere Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...