Yürek yakan olay: Çocuklarını kurtarmak için kendini feda etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te serinlemek için nehre giren iki çocuğunun çırpınışını gören baba hiç düşünmeden suya atladı. Akıntıya kapılan fedakar baba boğularak hayatını kaybederken çocukları, ekipler tarafından kurtarıldı.

Gaziantep'te aşırı sıcaklardan bunalan iki çocuk nehre girdi. Yüzme bilmeyen çocuklarının çırpındığını gören baba peşlerinden suya atladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Gaziantep'in Nizip ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'ne giren çocuklarını kurtarmak isteyen baba, boğularak hayatını kaybetti. Olay, Birecik ilçesine bağlı Saray Mahallesi Adalar mevkiinde meydana geldi.

Henüz isimleri öğrenilemeyen iki çocuk, aileleri ile gittikleri piknik yerinde serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Yüzme bilmedikleri için boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak isteyen baba Ali Yavuz (34) nehre atladı. Bir süre suda çırpınan baba, akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Yürek yakan olay: Çocuklarını kurtarmak için kendini feda etti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Birecik Belediyesi Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler bot yardımı ile ulaştığı iki kardeşi kurtararak sudan çıkarırken, baba Ali Yavuz'un ise cansız bedenine ulaşıldı. Suda boğularak hayatını kaybeden Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...