Yunuslar bayrama hazır

/ Kaynak: İHA
Yunuslar bayrama hazır

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan motorlu Yunus Timleri, bayram öncesinde olumsuzluk yaşanmaması için önlemlerini artırdı.

Yeni alınan takviye motorlarla daha da güçlenen Yunuslar, bayramda halkın güvenliğini sağlamayı ve olumsuzluk yaşanmamasını amaçlıyor. Sabah saatlerinde motorların bakım ve temizliğinin yapılmasının ardından sokak sokak dolaşarak uygulama yapan ekipler, şüpheli gördükleri şahıs ve araçları durdurarak kontrol ediyor. Uzun süre verilen özel eğitim sonucu uzmanlaşan ve olaylara hızlı müdahale edebilen motorlu timler, son 20 günde yaptıkları çalışmalarda, 118 aranan şahıs, 29 hırsız ve uyuşturucudan 188 kişi yakalanırken, 9 ruhsatsız silah ele geçirdi. İnsanlarla iyi ilişkiler kuran, güler yüz ve hoşgörüyle yaklaşan Yunuslar'ın yaptıkları uygulamalar vatandaşlar tarafından desteklendi. Bayram öncesi alınan önlemlerden memnun olan vatandaşlar, bu uygulamaların huzurun sağlanması için önemli olduğunu ifade etti. Emniyet yetkilileri ise,"Bayram öncesi olayları önlemek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...