Yunan'ın iftirasına cevap: Bebeklerin hesabını verin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunan'ın iftirasına cevap: Bebeklerin hesabını verin

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis, Türkiye'yi, düzensiz göçmenlere işkence uygulayıp sınıra bırakmakla suçladı. Mitarakis'un bu iftirasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sert karşılık verdi.

Yunan, her türlü yalana sarılmaya devam ediyor. Bu defa düzensiz göçmenler üzerinden Türkiye'ye iftira attılar. Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis, sınırda ölüme terk edilen göçmenlere ait eski bir fotoğrafla, Türkiye'yi suçladı. Mitarakis, bu kişileri çırılçıplak soyup dövenlerin Türkiye olduğunu savundu. Onun bu sözlerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan cevap gecikmedi. 

"CİDDİYETTEN UZAK YALANLAR"

Altun "Türkiye'yi kendileriyle karıştıran Yunanistan'ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı, paylaştığı yalan yanlış içeriklerle ülkemizi zan altında bırakmaya çalışmış. Yunanistan, bu beyhude ve ciddiyetten uzak çabalarıyla, kişisel eşyalarını gasbedip sınır dışı ettiği mültecilerin fotoğraflarını yayımlarken, bu mazlumların haysiyetine bile saygısı olmadığını bir kere daha bütün dünyaya gösterdi" dedi.

Yunan'ın iftirasına cevap: Bebeklerin hesabını verin

"BOĞULMASINA SEBEP OLDUĞUN BEBEKLERİN HESABINI VER"

Fahrettin Altın, devamında şunları kaydetti: Yunan makamları önce Frontex ile suç ortaklığı yaparak, Ege'de boğulmasına neden olduğu bebeklerin, Meriç'te soyup kemerle dövdüğü, donarak ölmesine neden olduğu insanların hesabını versin. Yunanistan'ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye'ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...