Yunan spikerden küstah tehdit! "Erdoğan vurulmalı"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunan spikerden küstah tehdit! "Erdoğan vurulmalı"

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin savunma sanayiinde yaptığı yatırımlar Yunanistan medyasını korkutmaya başladı. Dış politikasını Türkiye düşmanlığı üzerine kuran ve kısıtlı bütçesine rağmen Batı'dan sürekli silah ithal eden Atina hükümeti bu kez medyasıyla haddini aştı. Yunan fanatik spiker, ''Erdoğan rejimi kalırsa seçimlerden hemen sonra vurulmalıdır" tehdidinde vuruldu.

Türkiye, yerli ve milli teknolojiye dayalı savunma sanayii hamlesinin meyvelerini toplamaya devam ediyor. İHA/SİHA, ANKA, Hürjet, MMU, SİDA, TCG Anadolu ve daha niceleri Yunan basınını korkutmuş durumda. Yunan sunucu Türk savunma sanayininin analiz edildiği haberde skandal sözlere imza attı, Sunucu,  'Erdoğan rejimi kalırsa seçimlerden hemen sonra vurulmalıdır" dedi.

Türkiye savunma sanayiinde yaptığı atılımlar ve yatırımlarla dünyanın parmakla gösterdiği ülke haline geldi. Birçok ülkenin savunma sanayiinde kapısını çaldığı ülke konumuna gelen Türkiye, dosta güven verirken düşmanına da korku saldı.

Yunan spikerden küstah tehdit! "Erdoğan vurulmalı"

''ERDOĞAN SEÇİLİRSE HOŞ OLMAYAN SÜRPRİZLER GELEBİLİR''

Yunan gazeteci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"3 farklı tersanede gemiler 36 ay sonra aynı anda teslim edilecek. Türkiye sadece sahip olduklarından geri adım atmıyor. Planlamaları mantıklı mı, değil mi? Siz karar verin... Komşular Doğu Akdeniz'e hakim olmak istiyorlar. Bu mesaj sadece bizim için değil İsrail ve Mısır'a da veriliyor. Erdoğan'ı önümüzdeki 10 yıl boyunca yönetimde bırakırlarsa durum hoş olmayan sürprizler getirebilir, bu yüzden Erdoğan rejimi kalırsa seçimlerden hemen sonra vurulmalıdır. Biz gerçekçiliğin dilini konuşuyoruz, ne empatimiz ne de başka bir şeyimiz var."

''TÜRKLER MOTORLARI ISITIYOR''

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine, dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu geçtiğimiz günlerde katıldı. 7 yılın ardından tamamlanan TCG Anadolu Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi'ne, dünyanın ilk SİHA gemisine helikopter, katlanabilir kanatlı bayraktar TB3 ve ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA da iniş kalkış yapabilecek. Dünya basını da Türkiye'nin bu başarısına medyada yer verdi.

Yunan basını, Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'nun envantere katılmasının ardından ''Türkler Ege için motorları ısıtıyor'' yorumunda bulundu.

Yunan spikerden küstah tehdit! "Erdoğan vurulmalı"

TÜRKİYE'NİN SAVUNMA HAMLELERİ YUNAN MEDYASINI KORKUTTU 

Yunan basınında HÜRKUŞ'un TCG Anadolu'ya dokun-kalk-in simülasyonu gerçekleştirerek Ege için motorları ısıttığını yazdı. "Türkler, TCG Anadolu'yu yakın hava desteği kabiliyetine sahip HÜRKUŞ uçakları ile donatmayı düşünüyor." denildi. Pentapostagma'da yer alan bir diğer haberde ise, ''Türkler Ege için motorları ısıtıyor'' ifadeleri kullanıldı. Haberde, "Türkler, TCG Anadolu'yu yakın hava desteği kabiliyetine sahip HÜRKUŞ hafif uçağı ile donatmayı düşünüyor gibi görünüyor." denildi. Türkiye'nin silahlanma programına hız verdiğine dikkat çekilen haberde, bu durumun ''Yunanistan'ın geleceği'' için önemli olduğu belirtildi.

Türk donanmasının cephanesinde bulunan T-129 ATAK taarruz helikopterleri ile son test aşamasında olan TB-3 Bayraktar'ın da TCG Anadolu'da konuşlandırılacağı ifade edildi.

''MAVİ VATANI TİTRETEN BÜYÜK PAZARTESİ''

SKAİ TV'ye bağlanan Manolis Kostidis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini iletti "Türkiye bugünden itibaren kendi uçak gemisine sahip olacak" ifadelerini kullandı. TCG Anadolu'nun insansız hava araçları taarruz helikopterleri, tanklar, zırhlı amfibi araçlar taşıyacağı vurgulandı. Newsbomb ise, tören ile ilgili "Mavi Vatan'ı titreten büyük pazartesi" ifadesini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...