Yunan medyası, Lavrion Kampı'nda PKK'nın varlığını ifşa etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yunan medyası, Lavrion Kampı'nda PKK'nın varlığını ifşa etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Yunan medyası, Lavrion Kampı'nı görüntüledi. Haberde, kampın her köşesinde PKK'ya ait paçavraların asılı olduğu görüldü. Kampta kalanların da "PKK ağzıyla" konuşması dikkatten kaçmadı.

Yunanistan'daki Lavrion Kampı'nda PKK, DHKP-C, MLKP gibi terör örgütlerine militan yetiştirildiği yıllardır biliniyor. Ancak Yunan, bu iddiaları her zaman inkar ediyor.

Dün de bu kampta sabotaj eğitimi gören ve İstanbul'da bombalı eylem hazırlığında olan "Delil" kod adlı terörist Hüsamettin Tanrıkulu yakalandı. Buna rağmen Komşu'dan yalanlama geldi. Ancak, Yunanistan medyası kendi ülkesinin foyasını kazara ortaya çıkardı. Yunan "Newsbomb" haber portalının, "Türkiye’nin iddialarını çürütmek" amacıyla yayımladığı görüntüler, Lavrion Kampı'nın terör örgütü PKK tarafından kullanıldığını gözler önüne serdi.

TERÖRİSTBAŞI'NIN FOTOĞRAFLARINI ASMIŞLAR

Haberde, kampın, "PKK için bir eğitim yuvası olmadığı" ileri sürüldü fakat kamp içerisinde PKK'ya ait semboller, teröristbaşı Abdullah Öcalan ve Viyan Soran, Sakine Cansız gibi militanların görsellerinin yer aldığı dikkat çekti. Kampta kalan kadın ve çocukların günlük yaşamlarına dair görüntülerin de paylaşıldı. Duvarda PKK'lı terörist Kasım Engin için "şehit" ifadesinin kullanılması dikkati çekti.

KAMPTAKİLER, TÜRKİYE DÜŞMANI!

Mikrofon uzatılanların "PKK ağzıyla" Türkiye'yi kötülediği haberde, kampın, PKK için oluşturulan yaşam alanları, örgüt flamaları ve terörist fotoğrafları ile dolu olduğu görüldü. Teröristbaşının yer aldığı dev bir posterin önünde yapılan bir röportajda, "kampta PKK'ya ait sembol ve Öcalan görsellerinin olmasının buranın PKK kampı olduğu anlamına gelmeyeceği" iddia edildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...