Yüksek sesle müzik dinleme kavgası! 22 yaşındaki genç, iki kişi vurup canına kıydı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yüksek sesle müzik dinleme kavgası! 22 yaşındaki genç, iki kişi vurup canına kıydı

GÜNDEM Haberleri

Adana Yüreğir'de kahvehane işleyen 22 yaşındaki Muhammet Ali Binen, yüksek sesle müzik dinlediği için kendisini uyaran Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut'u (33) pompalı tüfekle vurdu. Kopal öldü, Palamut ağır yaralandı. Ardından zanlı kendi canına kıydı.

Adana Yüreğir'e bağlı Seyhan Mahallesi'nde kan aktı. Kahvehanede yüksek sesle müzik dinleyen 22 yaşındaki Muhammet Ali Binen, kendisine tepki gösteren Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut (33) ile tartıştı.

POMPALIYLA DEHŞET SAÇTI

Olayın üzerinden iki gün geçti, Binen aracıyla şahısların yanına gidip pompalı tüfeğiyle ateş etti. Ardından namluyu kendi kafasına dayayıp tetiği çekti.

İKİ KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, Muhammet Ali Binen ve Tugay Kopal’ın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralanan Mahir Palamut ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Palamut'un duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Cenazeler Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...