YSK Başkanı Yener’den kesin sonuçlara ilişkin açıklama

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener 14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının bugün ya da yarın açıklanacağını bildirdi.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandığın yolunu tuttu. 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimle birlikte yeni dönemde TBMM’de yer alacak vekiller resmi olmamakla birlikte belli oldu. Seçim sonuçlarına göre yeni dönemde TBMM’de partilerin koltuk sayısı da değişti. Peki kesin sonuçlar ne zaman belli olacak?

YENİ MİLLETVEKİLLERİ BELLİ OLDU MU?

YSK Başkanlık binasına girişi sırasında bir gazetecinin, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair sorusunu cevapladı.

YSK Başkanı Yener, "Olağanüstü itirazlarla gelen dosyaları bugün görüşüp, dosyaların akıbetine göre bir şey söylemek mümkün olur. 'Bugün ya da yarın' diyelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...