Yolcu seçen taksici sivil polise denk geldi: İlerde çevirme var kaçmaya çalışıyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da yapılan denetimde, yolcu gibi konuşan sivil polis tarafından durdurulan ticari taksi sürücüsünün pişkin sözleri dikkat çekti. “İlerde çevirme var kaçmaya çalışıyorum” diyen sürücüye ağır bir ceza kesildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlık polis ekipleri bugün Eminönü otobüs durakları mevkiinde ticari taksilere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

"İLERDE POLİS ÇEVİRMESİ VAR"

Bir ticari taksi sürücüsüne yolcu gibi yaklaşan görevli polis memuru Taksim'e gitmek istediğini söyledi. Taksi sürücüsü ise polis memuruna, "Evraklarım eksik, ilerde polis çevirmesi var. Kaçmaya çalışıyorum" diye cevap verdi.

Yolcu seçen taksici sivil polise denk geldi: İlerde çevirme var kaçmaya çalışıyorum

TAKSİ SÜRÜCÜSÜNE PARA CEZASI VERİLDİ

Yolcu seçtiği tespit edilen taksi, uygulama noktasında durduruldu. Ticari taksinin herhangi bir evrak eksikliği olmadığı tespit edildi. Araç sürücüsüne yolcu seçmekten 4 bin 64 lira ceza uygulanırken ticari taksi ise trafikten 10 gün men edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...