Yol verme kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 12 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yol verme kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 12 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberleri: Mersin’de trafikte yol verme yüzünden silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Yaşanan kavgada 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde trafikte yol verme yüzünden çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 12 yaralandı.

Meydana gelen olay, Öğretmenler Mahallesi Rasim Dokur Caddesi'nde yaşandı. İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; oto kiralama sahibi D.U.Y. (29) ile A.A.T. arasında başlayan trafikte yol tartışması kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Y.T. (17), T.T. (44), M.T. (51), M.T. (42), Y.T. (21), S.T. ( 19), B.T. (26), D.U.Y. (29), G.Y. (35), C.M.Y. (26), S.Y. (37) ve H.Ç. (20) silah, bıçak ve sopalarla kavga etti. İş yeri sahibi D.U.Y. pompalı av tüfeğiyle rastgele ateş etti. Ağır yaralanan Yakup T. ile 12 kişi 112 ekipleri tarafından Tarsus’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ve Özel Hareket polisi geldi. Hastaneye kaldırılan Yakup T. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...