Yol kesen PKK'lılar araba ve cep telefonu çaldı

Düzenleyen:
Yol kesen PKK'lılar araba ve cep telefonu çaldı

GÜNDEM Haberleri

Bingöl'ün Karlı köyünde yol kesen teröristler, İl Özel İdaresine ait bir aracı ve araç şoförün cep telefonunu gasp etti.

Bingöl'ün Genç İlçesi'ne bağlı Soğukpınar Köyünde PKK'lı teröristler, demiryoluna tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı yük treni geçerken patlattı. Saldırıda maddi hasar meydana gelirken, Karlı köyünde yol kesen teröristler ise, İl Özel İdaresine ait bir aracı ve araç şoförün cep telefonunu gasp etti. Genç İlçesine bağlı Soğukpınar Köyü mevkinde PKK'lı teröristler tarafından önceden demiryoluna tuzaklanan patlayıcı, dün yük treninin geçişi sırasında patlatıldı. Saldırıda can kaybı olmazken, demiryolunda hasar meydana geldi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatılırken, patlamanın olduğu bölgeye 1 kilometre uzaklıktaki bir noktada ise, başka bir patlayıcı düzeneği daha bulunarak kontrollü olarak imha edildi.

PKK ARAÇ GASP ETTİ
Genç İlçesi'ne bağlı Karlı Köyü yakınlarında dün yol kesen bir grup PKK'lı terörist ise, yoldan geçen Bingöl İl Özel İdaresine ait bir aracı durdurdu. P.A. adlı şoförün cep telefonu ve aracı gasp eden teröristler bölgeden kaçtı. P.A.'nın durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine bölgede operasyon başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...