Yoğunluk sebebi ile iptal edilen tramvay seferleri yeniden başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yoğunluk sebebi ile iptal edilen tramvay seferleri yeniden başladı

GÜNDEM Haberleri

Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul'da toplu taşıma araçları ücretsiz oldu. Güzel havayı fırsat bilen İstanbullular kendilerini sokağa attı, özellikle Eminönü ve Sirkeci tarafından yoğunluk oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yoğunluk ve yayaların güvenliği için tramvay seferlerini iptal ettiğini duyurmuştu. Son gelen açıklamada seferlerin yeniden başladığı belirtildi.

Bayram dolayısıyla kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezmeye gelenler, Eminönü, Sirkeci ve Sultanahmet'te yoğunluğa sebep oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, akşam saatlerinde bölgede yaşanan yoğunluk ve yaya güvenliği nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay hattında Eminönü ve Sultanahmet istasyonları arasındaki seferlerin iptal edildiği bildirildi.

SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

Yoğunluğun azalmasının ardından yapılan ikinci duyuruda, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay hattındaki seferlerin Kabataş-Bağcılar arasında yeniden başladığı kaydedildi.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...