Yıllardır aranıyordu: Saklandığı yerde yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yıllardır aranıyordu: Saklandığı yerde yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Kasten öldürme ve basit yaralama suçlarından 6 yıldır aranan bir şahıs Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki bir köyde kıskıvrak yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı başarılı çalışma sonucunda 6 yıldır aranan şahıs yakalandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kasten öldürme suçundan 6 yıldır aranan zanlı tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığınca aranan şahıslara yönelik çalışmasını sürdürdü.

Bu kapsamda, 6 yıldır "kasten öldürme" ve "basit yaralama" suçundan aranan A.Ç'nin yakalanması için jandarma ekiplerince operasyon başlatıldı. Bir kişinin ölümüne, 2 kişinden de yaralanmasına neden olan A.Ç, ilçeye bağlı Eşmeçayır köyünde saklandığı yerde yakalandı. Jandarmadaki işleminin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...