Yılın utanmazı! Şehit ailesini dolandırdı

Yılın utanmazı! Şehit ailesini dolandırdı

GÜNDEM Haberleri

İsmi Yılmaz F. şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ailesini "Onun komutanıyım" diyerek kandırıp günlerce bedava yiyip içti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 15 Ağustos'ta bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş şehit düştü. Taş'ın Şanlıurfa'da yaşayan ailesi, acı haberi alınca kahroldu. Onsuz nasıl yaşayabileceklerinin çaresini ararken utanmaz bir "adam", Taş ailesini bir defa daha yıktı. Harran'a gelen Yılmaz F. aileye, "Başınız sağolsun. Ben İbrahim'in komutanıyım. Çatışmada yanındaydım" diyerek duygu istismarı yaptı. Sahtekârın anlattıklarından etkilenen şehidin yakınları, ona evini açtı. Birkaç gün evde misafir kalan Yılmaz F. yüzsüzce yalanını sürdürdü. Ta ki İbrahim'in asker arkadaşları gelene kadar... Çeşitli sorular soran askerler, Yılmaz F.'nin cevap verememesi üzerine jandarma ve polis ekiplerine durumu bildirdi. Gözaltına alınan zanlının asker olmadığı ortaya çıktı. Bu arada Yılmaz F.'nin aynı oyunu sürdürerek ücretini ödemeden bir otelde kaldığı; bazı restoranlarda da yemek yediği öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...