Yılbaşı ziyaretine gittiği kız kardeşi göğsünden bıçakladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yılbaşı ziyaretine gittiği kız kardeşi göğsünden bıçakladı

GÜNDEM Haberleri

Aydın Didim'de acı bir olay yaşandı. Üniversite öğrencisi genç kız, annesi ve eşiyle birlikte yılbaşı ziyaretine gelen ağabeyini bıçakladı. Ağabey hayatını kaybederken zanlı gözaltına alındı.

Ankara'da ikamet eden F.U, oğlu Onur U. (21) ve gelini S.U'yu yanına alarak, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulunda okuyan kızı G.U'yu (21) yılbaşı ziyaretine gitti. Fevzipaşa Mahallesi'nde kalan genç kız, akşam saatlerinde ağabeyiyle atıştı. 

ANNESİ VE YENGESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Çıkan tartışma sonrası cinnet getiren üniversite 2. sınıf öğrencisi G.U, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını ağabeyini göğsüne sapladı. Annesi ile yengesi de bu dehşet anlarına tanık oldu. İkilinin ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi.

AĞABEY, OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Onur U'nun hayatını kaybettiği belirledi. Katil zanlısı gözaltına alınırken cenaze otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...