Yıkım felakete dönüyordu: Bina iş makinesinin üzerine çöktü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Enkaz kentte depremin izleri silinmeye devam ediyor. Ağır hasarlı bir bina yıkım esnasında iş makinesinin üzerine çöktü. Çevredeki vatandaşlar olayı anbean telefon kamerasıyla kaydetti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 'enkaz kent' olarak anılan Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor. İki katlı müstakil ev ise yıkım sırasında iş makinesinin üzerine çöktü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hatay’da yıkım esnasında 2 katlı müstakil evin, iş makinasının üzerine çöktüğü anlar vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelmişti. Defne ilçesinde de hasarlı binaların yıkım işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Harbiye Mahallesi Atatürk Parkı mevkiinde 2 katlı müstakil evin yıkımı esnasında bina, iş makinasının üzerine çöktü. Kazada, iş makinası olayı yaralanmadan atlatırken bu anlar vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüler, izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...