Yerlikaya açıkladı: 9 il! Bilançoyu tek tek saydı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Yerlikaya açıkladı: 9 il! Bilançoyu tek tek saydı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, narkotik birimlerince, İstanbul, Aydın, Mardin, Ankara, Düzce, Iğdır, Niğde, Malatya ve Yozgat'ta operasyon düzenlendiğini açıkladı. 58 şüpheli gözaltında...

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından, narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüklerince düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Geleceğimizi karartmaya çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadesini kullandı.

9 İLDEKİ BİLANÇOYU TEK TEK SAYDI

Yerlikaya'nın açıklamasına göre, İstanbul'daki operasyonlarda, 52 kilogram uyuşturucu madde, 48 kilogram metamfetamin, 504 bin sentetik ecza ile 12 bin 240 uyarıcı hap ele geçirildi. 7 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın'da uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyonlarda 38 zanlı yakalandı. 10 kilogram esrar ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Mardin Kızıltepe'de durdurulan araçta yapılan aramada 18 çuval içinde 463 kilogram skunk maddesi bulundu. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Ankara'daki operasyonda ise 90 kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 şüpheli yakalandı.

Düzce'de, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğüyle yapılan ortak operasyonda 47 kilogram skunk maddesi ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı.

Iğdır'da şüpheli araç ile araç sahiplerinin ikametlerinde yapılan aramalarda 2,5 kilogram esrara el konuldu, emniyet ekipleri 2 şüpheliyi yakaladı.

TIR'DA 58 GRAM ESRAR

Mardin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliği ile Malatya'nın Kale ilçesindeki uygulama noktasında 2 araçta arama yapıldı. arama sonucu 46 kilogram esrar ile silah ele geçirildi. 3 şüpheli yakalandı.

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde tespit edilen adresteki aramada ise 4,5 kilogram esrar ile kök kenevir ele geçirildi. Konuyla iglili bir şüpheli gözaltına alındı.

İşte Ali Yerlikaya'nın paylaşımı;

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1701201774768509055

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...