Yenikapı'da miting hazırlığı

/ Kaynak: İHA
Yenikapı'da miting hazırlığı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yenikapı'da 20 Eylül Pazar günü gerçekleşecek “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” mitingi öncesi dev sahnenin montaj çalışmaları başladı.

Sivil Dayanışma Platformu tarafından Pazar günü saat 16.00 ile 19.00 arasında Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek olan “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” mitingi öncesi çalışmalar başladı. Mitinge sayılı günler kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşma yapması beklenen dev sahnenin montaj çalışmalarına da başlandı. Alandaki işçilerin özverili çalışması sonucu sahnenin direkleri tek tek takılırken, alanlara koyulacak olan demir bariyerlerin de kaynak çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan, önceden hazırlanan “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” yazılı dev pankart da sahnenin hemen yanında koyuldu. Sahnenin montajının tamamlanmasının ardından dev pankart sahnenin önüne asılacak. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...